x logo
Contact Us

24 / 7 Support Line: + (123) 1800-567-8990

Our Location

USA, New York - 1060 Str. First Avenue 1

Henrik og Charlotte Hammerskov

Vi brænder for at hjælpe virksomhedsejere som os selv med at få succes med professionel mødebooking og salgsrådgivning

Vi er dem, du ringer til, når kalenderen er lidt for tom. Eller når den måske er for fuld af (de forkerte) kunder.

Charlotte er kvinden, I har brug for, hvis det er tilfældet. Hun står for al jeres mødebooking, så I kan koncentrere jer om det, I er gode til. Henrik vil samtidig med glæde hjælpe jer med at afholde succesfulde salgsmøder og opbygge kompetencerne til at lukke salget, så I kan øge indtjeningen og skabe en lukrativ forretning, der giver økonomisk frihed. Vi hjælper andre virksomhedsejere med at hvile i rollen som sælgere, så de tør tage den pris, de er værd og faktisk slet ikke føler sig som sælgere, når de gør det. Fordi kunden selv efterspørger det, de sælger.

Vi hedder Charlotte og Henrik, og sammen driver vi Excito og Kundeakademiet. Læs videre for at lære os endnu bedre at kende.

A man and a woman posing for a picture.

Vi brød ud af hamsterhjulet i Danmark, og nu driver vi Excito og Kundeakademiet under sydens sol

For nogle år siden rykkede vi teltpælene op og flyttede hele familien til Sydeuropa. Vi var trætter af hamsterhjulet – og af, at den ene dag bare tog den anden, uden at vi havde tid til alle de ting, vi gerne ville. Tid til hinanden, vores døtre og vores drømme med Excito. Vi elsker den kvalitetstid, vi nu har sammen som familie, og vi elsker at vækste vores virksomhed sammen på vores helt egen måde.

Nu tilbyder vi vores kunder full-service inden for mødebooking og salgsrådgivning. Vi er blevet en forlænget arm til salgsafdelingerne hos flere af vores kunder, hvor vi både hjælper med mødebooking og salgstræning. Her kan du lære os begge lidt bedre at kende.

Vi har hjulpet en masse dygtige folk

Charlotte Hammerskov

Mød Charlotte, kvinden der kan skaffe jer møder i kalenderen

“I over 10 år har jeg arbejdet professionel mødebooking. Og jeg elsker det. Næsten lige så meget, som jeg elsker at tale i telefon med nye, spændende mennesker. Det falder mig så naturligt, og jeg kunne gøre det for evigt (det er vist en “arbejdsskade” fra mit tidligere arbejde som frisør).

Men det handler ikke bare om tom snak, varm luft og ligegyldige møder. Jeg vil kun booke de rigtige møder. For det er dem, der rent faktisk kan gøre en forskel i din forretning. Jeg fylder ikke din kalender med ligegyldige kaffemøder men derimod gode møder, der har stor sandsynlighed for at blive til reelle kunder, fordi de rent faktisk mangler det, du kan tilbyde. Jeg får kunden i din kalender, så er det dit job at sælge dit produkt eller din ydelse til kunden (eller få hjælp af for eksempel Henrik til den del). Men du vil også opleve, at dine chancer for at lukke salget på møderne bliver markant bedre, jo mere relevante møderne er.“

Hvis du vil have smarte forhandlingsteknikker, hurtige lukketeknikker og lignende, er du landet det forkerte sted

For det er slet ikke det, der skal til, for at du får kalenderen fyldt med kunder. Vores mål er også at lukke salg. Men vores påstand er, at der skal noget andet til, end du måske tror. De fleste har helt sikkert en idé om, hvordan en dygtig mødebooker eller sælger skal være. Men du behøver hverken have spidse albuer, være pushy eller kunne sælge sand i Sahara for at blive en eminent sælger. Vores tilgang til vores felt er, at du ikke behøver ændre på dig selv for at få succes. Vi kan derimod hjælpe dig med at booke de helt rigtige møder ind i din kalender og derefter give dig kompetencerne til at sælge på dem. Du er nødt til at være autentisk – alt andet kan din potentielle kunde mærke.

Mød Henrik, manden der kan lære jer at lukke salgsmøderne

“I mere end 10 år har jeg arbejdet med kommunikationstræning, salgstræning og personlig udvikling. Og gennem de 10 år har jeg lært, at den måde, vi interagerer og kommunikerer med andre mennesker på, betyder noget. Jeg har lært mange dygtige mennesker at skabe den bedst mulige kundeoplevelse, samtidig med at de kan være sig selv i rollen som sælger. Hvis vi fokuserer på udbyttet og værdien, som vi kan skabe for din kunde, fremfor dit produkt, din ydelse og det at sælge, bliver slutresultatet langt bedre for alle parter.

Ord som “sælger” og “salg” er med tiden blevet mere og mere tabubelagt. Og jeg ka’ da heller ikke lide hardcore salg – hvis salg altså er at overbevise den anden part om at købe noget, som de dybest set ikke har behov for.

I mit arbejde med Excito, driver jeg Kundeakademiet, som er vores salgstrænings-koncept. Her uddanner vi netop mennesker med salgsansvar til at skabe de gode salgssituationer. For salget skal føles godt for sælgeren, de skal kommunikere autentisk og sidde tilbage med en følelse af, at deres produkt virkelig skaber værdi for den kunde, som de sælger til.

Igennem Kundeakademiet tilbyder vi både store og små skræddersyede forløb, kurser eller oplæg, der er tilpasset specifikt til jeres virksomhed og markedsposition, så jeres salgsansvarlige får nye værktøjer til at lukke flere salg og bliver inspireret til at forvandle deres tilgang til at sælge".

A man in a blue and white striped shirt.

Brug for sparring?

Er du i tvivl om, hvad din salgsstrategi mangler, eller hvor du bør lægge din indsats? 

Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale, hvor du kan høre vores bud på hvordan din virksomhed kan opnå jeres salgsmål.

Udtalelser fra kunder

Vi valgte Excito som samarbejdspartner, fordi mit førstehåndsindtryk af Charlotte var "tilpas aggressiv på den professionelle facon". Det kan jeg rigtig godt lide. Det er noget vi har savnet ved tidligere mødebookere, vi har benyttet os af. Vores gode dialog i dagligdagen gør, at vi er helt trygge i opgaven og ved at Excito agere op samme professionelle måde, som vi selv efterstræber, overfor alle vores potentielle kunder. Samarbejdet med Excito har betydet for vores forretning, at vi holder vores aktivitetsniveau ude i marken. Vir får det antal møder vi bestiller, indenfor det aftalte tidsrum. Alle de møder vi har fået booket af Excito, har virkelig været med høj kvalitet. Det er en fornøjelse, at tage noterne fra Excito og bruge det til min forberedelse til mødet med kunden. Jeg ved, efter dialog med Excito, at kunden er forberedt og klædt godt på til mødet med mig. Så jeg har altid det bedste udgangspunkt for et salg på mødet. Vi har benyttet en del forskellige mødebooking bureauer gennem årene og må erkende, at det er ikke ret mange der er super gode til mødebooking. Det er er Charlotte og teamet hos Excito. Hvis du spørger mig, og jeg kan anbefale dig at tage fat i Excito, så er mit svar et stort ja!

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Rex Pedersen

Direktør, Cost Partner

Vores opstart med Excito har været yderst professionel og lige til. De har ønsket at forstå vores virksomhed og løsning, med udgangspunkt i at samarbejdet har kunnet få en flyvende start. Resultatet taler for sig selv, og vi glæder os til at forsætte det gode samarbejde. Det er helt klart den bedste oplevelse jeg har haft med et outbound agency til dato

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Thomas Andersen

CCO, Theo.ai

Jeg valgte at indgå samarbejde med Excito pga. en rigtig god dialog gennem et års tid, hvor Charlotte hele vejen igennem har vist forståelse for vores situation. Den måde hun repræsenterede sin egen forretning matcher vores mindset og strategi, vi vi skal ramme timingen korrekt hos vores nye potentielle kunder. Mennesker handler med mennesker - derfor er jeg sikker på Charlotte og resten af teamet i Excito kan bidrage positivt til Soteas vækst.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Tonny Sørensen

CSO / Salgschef, Sotea

Vi valgte at starte et samarbejde med Excito omkring mødebooking, fordi mødebooking er den sværeste disciplin inden for salg. En disciplin som Excito har 100% fokus på - og det gøren stor forskel for os. Vi får leveret de møder vi har aftalt, hvilket giver os en super fleksibilitet i forhold til vores salgsproces. Excito leverer rigtig gode noter fra deres dialog med kunden under mødebookingen, hvilket gør det let for os at forsætte salgsprocessen.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Per Groth

Direktør og ejer, Picopublish

Jeg startede mit samarbejde med Excito i efteråret 2021, og synes forløbet har været super godt. I forbindelsen med opstarten havde vi en rigtig god forventningsafstemning og en grundig gennemgang af "selling-points" og mine ydelser. Excito får booket nogle gode møder og er med til a skabe merværdig for min virksomhed. Jeg vil varmt anbefale et samarbejde med Excito til booking af møder.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Michael Tygesen

Direktør, Work Efficiently

Vi valgte at starte et samarbejde med Excito omkring en markedsanalyse, fordi vi ønskede et reelt billede af, hvor markedet var lige nu. Vi var klar over at markedet havde ændrede behov bl.a. grundet den globale pandemi. Så vi vidste, at vi måtte tilpasse os markedet. Vi søgte den helt rigtige samarbejdspartner, der var i stand til at afspejle vore værdisæt, og ikke mindst så en værdi for vores løsninger og hvilken forskel den gør hos vores kunder. Både op vores første telefon- og opstartsmøde blev jeg blæst bag over af Charlottes engagement og indlevelse. Derfor er konsulenthuset Sirch og Eccito samarbejdspartnere i dag.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Chris Jenner

Administrerende direktør, Konsulenthuset Sirhc

Som opstartsvirksomhed er det af afgørende betydning, at man hurtigt når bredt ud i sit marked med relevante budskaber. Derfor rettede vi henvendelse til Excito. Vi ønskede hjælp til hurtigt at få kvalificerede møder med relevante beslutningstagere i virksomheder, hvor vi kan bidrage. Excito var effektive og hurtige til at udfordre og forstå vores markedsbudsaber og værdien for kunderne i vores løsninger og ydelser. I Excito får du en samarbejdspartner, der er professionel til fingerspidserne og de giver dig kvalificeret modspil. Sidst men ikke mindst leverer Excito resultater!

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Steen Wienke

CEO, Bosco

Charlotte hos Excito har et vidende væsen som får samarbejdet til at glide og kunderne til at være glade. Charlotte og hendes team kan booke gode møder, og de er samtidig også gode ambassadører for din virksomhed, mens de gør det. Teamet hos Excito er gode til at forstå dit produkt og leverer hurtigt de aftalte møder.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Mette Thomsen

Erhvervspsykolog, Cand psyk, KPA

Hos Netværkslokomotivet, har vi af flere omgange brugt Excito, til at booke vores møder i både BtB virksomheder og kommuner. Mødekvalitet er høj på alle møder der bookes af Excito. Det er fantastisk at komme ud til møder og opleve, at de personer vi skal tale med, altid er klædt godt på til mødet med os. De personer vi holder møde med går til mødet med nysgerrighed på, hvad vi kan hjælpe dem med. Det er nemt for os at forberede os til vores møder, der er booket af Excito, fordi noterne fra Excito er meget detaljerede. Vi kan varmt anbefale Excito til mødebooking af høj kvalitet.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Per Andersen

Konsulent, Netværkslokomotivet

Vi har ikke tidligere benyttet os af mødebooking, fordi vi ikke har haft tillid til at det kan skabe værdig og være investeringen værd. Men måden Charlotte præsenterede sig selv og hendes kompetencer gjorde, at vi fik mod på at teste mødebooking. Og det har vist sig at være en god beslutning at samarbejde med Charlotte og Excito.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Rudy Kjeldsen

Indehaver og Direktør, DTO

Charlotte, Jeg vil gerne returnere din tak og sige dig en kæmpestor tak for indsatsen og samarbejdet. Du er direkte årsagen til at vi nu er lettet (øget omsætning med tæt på 30% i sidste kvartal af 2022) på vej mod nye mål og gode resultater. Jeg er ganske sikker på at vi, med din hjælp, fordobler vores omsætning fra 2022 til 2023.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Allan

CEO i ejerledet virksomhed

Har jeres potentielle kunder ikke fået øje på jer endnu?

Kontakt os
x logo