x logo
Contact Us

24 / 7 Support Line: + (123) 1800-567-8990

Our Location

USA, New York - 1060 Str. First Avenue 1

Henrik Hammerskov

Salgstræning er til dig, der er afhængig af at sælge dine ydelser eller produkter

Når først møderne er booket, og næste skridt er mødet med kunden, ved du så præcis hvad du skal sige, og hvordan du skal agere for at opnå resultater og komme i mål? Hvis ikke, så er det heldigvis aldrig for sent at lære det.

Måske du ikke ser dig selv som sælger og ikke føler dig komfortabel i rollen som den sælgende part?
Mange har en følelse af, at de skal ændre deres personlighed for at lykkes med salg. Kender du det?
Heldigvis behøver du hverken føle dig som sælger eller ændre din personlighed. Du kan relativt nemt blive dygtig til at sælge uden at føle, at du går på kompromis med dig selv.

Det kan være du er træt af at sælge på en måde, der føles både unaturlig og uetisk. Lad være med at svælge i fortiden, og lad i stedet os hjælpe dig videre. Der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over, hvad du måske har gjort forkert over for dine kunder indtil nu. Eller banke dig selv i hovedet, fordi du ikke vidste bedre. Det kan vi gøre noget ved!

Hos Excito har vi mange års erfaring inden for salgsrådgivning. Gennem vores salgstrænings-koncept, Kundeakademiet, forsyner vi dygtige folk, der har salgsansvar, med både en masse viden, samt værktøjer og redskaber, som kan bruges til arbejdet med salg. Og vi hjælper også gerne dig!

Der findes (desværre) ikke en specifik formel eller noget facit på, hvordan man bliver verdens bedste sælger. Hvordan man skal kommunikere kan variere meget i forhold til både sælger, produkt og kunde. Noget er dog sikkert; Det afgørende er, at du er autentisk, oprigtig, nærværende og dig selv over for din kunde.

Tænk, hvis du faktisk kunne komme til at glæde dig til dine kundemøder. Hvis du ikke skulle sidde tilbage med en følelse af at skulle sælge, men derimod kunne vende perspektivet om. At du ikke sælger, men derimod glæder dine kunder med din ekspertise og hjælp. For det er i virkeligheden dét, det gode salg handler om, og det er dér, vi kan hjælpe dig med at nå hen.

Lær mere om vores salgstræning og personlige forløb på Kundeakademiet

A man in a blue shirt sitting on some stairs.

Har jeres potentielle kunder ikke fået øje på jer endnu?

Kontakt os
x logo