x logo
Contact Us

24 / 7 Support Line: + (123) 1800-567-8990

Our Location

USA, New York - 1060 Str. First Avenue 1

Charlotte Hammerskov

Vores mødebooker har hjulpet både store og små virksomheder i vidt forskellige brancher med at få nye værdifulde kunder – og vi kan også hjælpe dig. Læs videre for at lære mere om vores mødebookers tilgang til mødebooking, og hvordan det kan bidrage til succes i din virksomheds salgsafdeling.

Hvordan bidrager en mødebooker til at øge omsætning og salg?

Vi er specialiseret indenfor både salgscoaching og telemarketing, hvilket betyder, at vi har indsigt i mange forskellige salgsafdelinger rundt omkring i Danmark. På tværs af vores kunder, som arbejder i vidt forskellige brancher, hører vi ofte, at det ofte er svært at finde tid til at prioritere mødebooking i en travl hverdag, hvor mange opgaver skal løses.

Dette kan desværre føre til, at det blot er status quo, der bliver vedligeholdt, frem for at kundeporteføljen kontinuerligt udvikles. Der er ikke som udgangspunkt noget galt med status quo, særligt hvis man har en fast og stabil kundeportefølje, der regelmæssigt handler hos én. Hvis ens kunder oplever vækst, vil man som leverandør også typisk opleve større efterspørgsel. Men hvis man har kapacitet til at sælge mere og samtidig ønsker at diversificere sin kundeportefølje, så man ikke udelukkende er afhængig af få kunder for sin omsætning, er man nødt til at opsøge nye mulige kunder.

Det er netop her en dedikeret mødebooker kan gøre en reel forskel. I stedet for at din virksomheds sælgere skal bruge timevis på det opsøgende salg, kan de i stedet fokusere deres indsats på det, som de er gode til. De kan forklare den nye mulige kunde om alle de fede aspekter ved jeres produkt, pleje kunderelationer, udarbejde materiale og alle de mange opgaver, som salgsmedarbejdere typisk varetager. Samtidig vil de med en ekstern mødebooker tilknyttet opleve, at kalenderen sideløbende med deres regelmæssige aktiviteter bliver fyldt med nye og spændende møder. På denne måde behøver man ikke at gå på kompromis med at pleje de gode relationer for samtidig at indhente nye kunder.

Et udpluk af virksomheder vi allerede har hjulpet

Hvordan hjælper vi med telemarketing?

Charlotte er vores mødebookingsspecialist. Hun har brugt mange år på at forfine sine evner bag en telefon, og hun ved præcis, hvordan hun får de rette kunder i tale. Hos Excito har vi absolut ingen interesse i at booke møder med kunder, som ikke er værdifulde for vores samarbejdspartnere. Derfor siger vi også gerne nej til møder, som den, vi ringer til, måske er interesseret i, hvis vi vurderer, at det ikke er et ideelt match for vores kunde. Sådan sikrer vi nemlig, at vi optimerer den værdi, som I får ud af et samarbejde med os.

Alt afhængigt af vores aftale, vil Charlotte dedikere en rum tid hver eneste uge til at ringe ud til mulige kunder på jeres vegne. Her vil hun vække deres interesse for jeres produkter eller ydelser og samtidig screene de mulige kunder ud fra de parametre for jeres ideelle kundetype, som vi i fællesskab klarlægger.

Hvad er en mødebooker?

En mødebooker er i virkeligheden bare en salgsrepræsentant, der kontakter mulige kunder på vegne af din virksomhed. Det kan enten være én, der sidder internt i din salgsafdeling. Eller, som i vores tilfælde, kan det være én ekstern person, som er en fleksibel ressource, hvis indsats du kan op- eller nedjustere efter behov.

En mødebooker vil typisk i samarbejde med virksomhedens salgsansvarlige fastlægge en strategi for, hvilke virksomhedstyper mødebookeren skal kontakte og forsøge at etablere en dialog med. Dette tager næsten altid afsæt i virksomhedens kernemålgruppe, men ofte udvælges også specifikke segmenter af denne målgruppe ad gangen for at teste og evaluere, hvor mødebookeren opnår størst succes.

Når mødebookeren først er i gang med arbejdet, vil mødebookeren etablere den indledende dialog og præsentere den mulige kunde for en salgspitch, hvor mødebookeren afdækker og italesætter, hvilken værdi man kan skabe for den virksomhed, man er i dialog med. Hvis virksomheden er interesseret, vil mødebookeren efterfølgende, i sagens natur, booke et møde ind mellem repræsentanter fra begge virksomheder, hvor et muligt samarbejde udforskes i yderligere detaljer.

Charlotte Hammerskov mødebooker
Charlotte Hammerskov

Hvordan arbejder Excitos mødebooker?

Vi kender det alle - at få en irriterende og lidt for ivrig person i røret, som absolut ikke vil afbryde samtalen, uanset hvor lidt interesse der er i den anden ende.

Sådan arbejder Excitos mødebooker IKKE!

Vores mødebooker, Charlotte, har mange års erfaring med professionel mødebooking for danske virksomheder med vidt forskellige udgangspunkter. Men fælles for dem alle er, at hun har hjulpet med at øge deres salg.

Dette gør hun på en helt bestemt måde – ved netop at facilitere en positiv og værdifuld dialog med de mulige kunder, hun får i røret. Hun er nemlig ikke bange for at acceptere et nej eller ligefrem selv at sige nej tak til en virksomhed, hvis hun kan mærke, at det ikke er et match for den virksomhed, som hun repræsenterer.

For hende handler det om ikke at spilde hverken hendes egen eller andres tid. Det gælder både de virksomheder, som hun kontakter, men også de sælgere, som hun booker møder til. Hun fører først et lead videre i processen, hvis hun i dialogen mærker en oprigtig mulighed for et samarbejde, der er værdifuldt for begge parter. Netop med denne tilgang sikrer man nemlig en høj succesrate uden en masse unødvendigt tidsspild.

Et udpluk af virksomheder vi allerede har hjulpet med mødebooking

Som opstartsvirksomhed er det af afgørende betydning, at man hurtigt når bredt ud i sit marked med relevante budskaber. Derfor rettede vi henvendelse til Excito. Vi ønskede hjælp til hurtigt at få kvalificerede møder med relevante beslutningstagere i virksomheder, hvor vi kan bidrage. Excito var effektive og hurtige til at udfordre og forstå vores markedsbudsaber og værdien for kunderne i vores løsninger og ydelser. I Excito får du en samarbejdspartner, der er professionel til fingerspidserne og de giver dig kvalificeret modspil. Sidst men ikke mindst leverer Excito resultater!

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Steen Wienke

CEO, Bosco

Hos Netværkslokomotivet, har vi af flere omgange brugt Excito, til at booke vores møder i både BtB virksomheder og kommuner. Mødekvalitet er høj på alle møder der bookes af Excito. Det er fantastisk at komme ud til møder og opleve, at de personer vi skal tale med, altid er klædt godt på til mødet med os. De personer vi holder møde med går til mødet med nysgerrighed på, hvad vi kan hjælpe dem med. Det er nemt for os at forberede os til vores møder, der er booket af Excito, fordi noterne fra Excito er meget detaljerede. Vi kan varmt anbefale Excito til mødebooking af høj kvalitet.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Per Andersen

Konsulent, Netværkslokomotivet

Charlotte, Jeg vil gerne returnere din tak og sige dig en kæmpestor tak for indsatsen og samarbejdet. Du er direkte årsagen til at vi nu er lettet (øget omsætning med tæt på 30% i sidste kvartal af 2022) på vej mod nye mål og gode resultater. Jeg er ganske sikker på at vi, med din hjælp, fordobler vores omsætning fra 2022 til 2023.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Allan

CEO i ejerledet virksomhed

Charlotte hos Excito har et vidende væsen som får samarbejdet til at glide og kunderne til at være glade. Charlotte og hendes team kan booke gode møder, og de er samtidig også gode ambassadører for din virksomhed, mens de gør det. Teamet hos Excito er gode til at forstå dit produkt og leverer hurtigt de aftalte møder.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Mette Thomsen

Erhvervspsykolog, Cand psyk, KPA

Vi valgte Excito som samarbejdspartner, fordi mit førstehåndsindtryk af Charlotte var "tilpas aggressiv på den professionelle facon". Det kan jeg rigtig godt lide. Det er noget vi har savnet ved tidligere mødebookere, vi har benyttet os af. Vores gode dialog i dagligdagen gør, at vi er helt trygge i opgaven og ved at Excito agere op samme professionelle måde, som vi selv efterstræber, overfor alle vores potentielle kunder. Samarbejdet med Excito har betydet for vores forretning, at vi holder vores aktivitetsniveau ude i marken. Vir får det antal møder vi bestiller, indenfor det aftalte tidsrum. Alle de møder vi har fået booket af Excito, har virkelig været med høj kvalitet. Det er en fornøjelse, at tage noterne fra Excito og bruge det til min forberedelse til mødet med kunden. Jeg ved, efter dialog med Excito, at kunden er forberedt og klædt godt på til mødet med mig. Så jeg har altid det bedste udgangspunkt for et salg på mødet. Vi har benyttet en del forskellige mødebooking bureauer gennem årene og må erkende, at det er ikke ret mange der er super gode til mødebooking. Det er er Charlotte og teamet hos Excito. Hvis du spørger mig, og jeg kan anbefale dig at tage fat i Excito, så er mit svar et stort ja!

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Rex Pedersen

Direktør, Cost Partner

Jeg valgte at indgå samarbejde med Excito pga. en rigtig god dialog gennem et års tid, hvor Charlotte hele vejen igennem har vist forståelse for vores situation. Den måde hun repræsenterede sin egen forretning matcher vores mindset og strategi, vi vi skal ramme timingen korrekt hos vores nye potentielle kunder. Mennesker handler med mennesker - derfor er jeg sikker på Charlotte og resten af teamet i Excito kan bidrage positivt til Soteas vækst.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Tonny Sørensen

CSO / Salgschef, Sotea

Vi valgte at starte et samarbejde med Excito omkring mødebooking, fordi mødebooking er den sværeste disciplin inden for salg. En disciplin som Excito har 100% fokus på - og det gøren stor forskel for os. Vi får leveret de møder vi har aftalt, hvilket giver os en super fleksibilitet i forhold til vores salgsproces. Excito leverer rigtig gode noter fra deres dialog med kunden under mødebookingen, hvilket gør det let for os at forsætte salgsprocessen.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Per Groth

Direktør og ejer, Picopublish

Vores opstart med Excito har været yderst professionel og lige til. De har ønsket at forstå vores virksomhed og løsning, med udgangspunkt i at samarbejdet har kunnet få en flyvende start. Resultatet taler for sig selv, og vi glæder os til at forsætte det gode samarbejde. Det er helt klart den bedste oplevelse jeg har haft med et outbound agency til dato

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Thomas Andersen

CCO, Theo.ai

Vi har ikke tidligere benyttet os af mødebooking, fordi vi ikke har haft tillid til at det kan skabe værdig og være investeringen værd. Men måden Charlotte præsenterede sig selv og hendes kompetencer gjorde, at vi fik mod på at teste mødebooking. Og det har vist sig at være en god beslutning at samarbejde med Charlotte og Excito.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Rudy Kjeldsen

Indehaver og Direktør, DTO

Jeg startede mit samarbejde med Excito i efteråret 2021, og synes forløbet har været super godt. I forbindelsen med opstarten havde vi en rigtig god forventningsafstemning og en grundig gennemgang af "selling-points" og mine ydelser. Excito får booket nogle gode møder og er med til a skabe merværdig for min virksomhed. Jeg vil varmt anbefale et samarbejde med Excito til booking af møder.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Michael Tygesen

Direktør, Work Efficiently

Vi valgte at starte et samarbejde med Excito omkring en markedsanalyse, fordi vi ønskede et reelt billede af, hvor markedet var lige nu. Vi var klar over at markedet havde ændrede behov bl.a. grundet den globale pandemi. Så vi vidste, at vi måtte tilpasse os markedet. Vi søgte den helt rigtige samarbejdspartner, der var i stand til at afspejle vore værdisæt, og ikke mindst så en værdi for vores løsninger og hvilken forskel den gør hos vores kunder. Både op vores første telefon- og opstartsmøde blev jeg blæst bag over af Charlottes engagement og indlevelse. Derfor er konsulenthuset Sirch og Eccito samarbejdspartnere i dag.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Chris Jenner

Administrerende direktør, Konsulenthuset Sirhc

Fusing strategy, creativity & technology

  • Toolbox of digital marketing channels
  • Branding & strategic planning
  • Conversion optimised websites
View Cases
laptop

Hvordan kan en freelance mødebooker hjælpe dig?

Mødebooking er ikke raketvidenskab, men alligevel oplever vi, at mange virksomheder nedprioriterer det, erstatter det med leads gennem betalt annoncering eller nøjes med udelukkende at tage hånd om opgaven, når der er lidt luft i kalenderen. Med Excito på sidelinjen som salgsafdelingens forlængede arm, får du kontinuerligt nye møder i kalenderen, en pipeline med varme leads samt en fleksibilitet, der gør dig i stand til at skrue op og ned for indsatsen efter behov.

A couple of people that are sitting down.

Har jeres potentielle kunder ikke fået øje på jer endnu?

Kontakt os
x logo