x logo
Contact Us

24 / 7 Support Line: + (123) 1800-567-8990

Our Location

USA, New York - 1060 Str. First Avenue 1

Charlotte Hammerskov

Hvad er Telemarketing?

Telemarketing er en salgsdisciplin med en efterhånden lang historie. Det er en form for outbound marketing, hvor en salgsrepræsentant fra en virksomhed via telefonen kontakter mulige kunder eller samarbejdspartnere for at undersøge, hvorvidt der er en interesse for deres produkt blandt målgruppen med det ultimative formål at sælge deres produkt til de pågældende virksomheder (B2B) eller kunder (B2C).

Hos Excito beskæftiger vi os udelukkende med B2B-delen af telemarketing, altså kontakten af virksomheder, der kunne være mulige kunder, på vegne af de virksomheder, der er kunder hos os. Her ringer vi ud og afsøger markedet og booker relevante møder for vores kunder, der efterfølgende selv varetager dialogen med den mulige kunde.

Telemarketing har traditionelt være en udskældt salgsmetode, da mange tidligere har haft dårlige oplevelser med telefonsælgere, der har været for anmassende eller påtrængende i deres dialog med personer. Dette ændrer dog ikke på, at telemarketing er en effektiv måde at gøre opmærksom på sig selv direkte overfor sin kernemålgruppe. Dog er det vigtigt at være bevidst om dette bias, da det kan forårsage, at man til tider render ind i ubehagelige situationer, som man skal håndtere med omhu.

Men det handler naturligvis også i allerhøjeste grad om at facilitere en respektfuld og ordentlig dialog. Man skal ikke forsøge at prakke nogen noget på, som ikke er værdifuldt for dem. Samtidig skal man respektere et nej og ikke bruge unødvendig tid på at prøve at overbevise nogen om, at de skal købe noget, der ikke er relevant for dem. Netop derfor er det som ekstern mødebooker vigtigt at gøre sig bevidst om, hvad telemarketing er, og hvordan man selv vil arbejde med discplinen.

Et udpluk af virksomheder vi allerede har hjulpet

Hvordan hjælper vi med telemarketing?

Charlotte er vores mødebookingsspecialist. Hun har brugt mange år på at forfine sine evner bag en telefon, og hun ved præcis, hvordan hun får de rette kunder i tale. Hos Excito har vi absolut ingen interesse i at booke møder med kunder, som ikke er værdifulde for vores samarbejdspartnere. Derfor siger vi også gerne nej til møder, som den, vi ringer til, måske er interesseret i, hvis vi vurderer, at det ikke er et ideelt match for vores kunde. Sådan sikrer vi nemlig, at vi optimerer den værdi, som I får ud af et samarbejde med os.

Alt afhængigt af vores aftale, vil Charlotte dedikere en rum tid hver eneste uge til at ringe ud til mulige kunder på jeres vegne. Her vil hun vække deres interesse for jeres produkter eller ydelser og samtidig screene de mulige kunder ud fra de parametre for jeres ideelle kundetype, som vi i fællesskab klarlægger.

Hvorfor er Excito en værdifuld partner til telemarketing?

Hos Excito har vi som målsætning at gøre op med denne klassiske anskuelse af telemarketing som noget negativt. Vi oplever nemlig ofte, at det er en værdifuld proces for de virksomheder, som vi kommer i dialog med. De havde muligvis ikke før overvejet nye værktøjer eller produkter, der kan bidrage væsentligt til at udvikle deres egen forretning. Og netop gennem telemarketing opdager virksomhederne disse udviklingsmuligheder, som skaber gennembrud for dem.

Før vi eksekverer telemarketing på din virksomheds vegne, laver vi et grundigt stykke forarbejde. Dette indebærer at skabe en grundig forståelse for jeres produkter, ydelser og målgruppe, så vi ved præcis, hvem vi kommunikerer til, samt hvilke detaljer det er vigtigt og værdifuldt at præsentere dem for. Derfor indleder vi typisk et samarbejde med en virksomhed med et møde, hvor vi med jeres repræsentanter afdækker de vigtigste elementer.

Vi stræber altid efter at skabe et positivt indtryk af din virksomhed, når vi booker møder på jeres vegne. For måske er jeres produkt ikke relevant for en bestemt virksomhed i øjeblikket, men hvis de har en positiv dialog med os, når vi ringer for jer, vil de være mere tilbøjelige til at huske jer, når det bliver aktuelt for dem.

Ønsker du flere møder i kalenderen, men måske har du ikke tid til at prioritere telemarketing og mødebooking i en travl hverdag. Så kan et samarbejde med Excito måske være netop det, du mangler. Vi tilbyder en uforpligtende afklarende samtale, hvor vi sammen kan vurdere, om vi kan hjælpe jer med at forøge jeres salg og omsætning.

Charlotte Hammerskov mødebooker
Charlotte Hammerskov

Hvem vælger typisk telemarketing og mødebooking hos Excito?

Vi hjælper virksomheder i alle forskellige størrelser med mødebooking. Men typisk for alle vores kunder er, at deres salgsafdelinger har travlt. Salg involverer som regel mange forskellige slags arbejde, såsom at følge op på eksisterende kunder, udarbejde tilbud, sende tilbud og gensalg. Derfor kan telemarketing ofte blive nedprioritere i de daglige aktiviteter, når der samtidig er mange andre opgaver, der presser på.

Derfor kan det være særligt værdifuldt at have en person tilknyttet, som udelukkende fokuserer på at fylde jeres sælgere kalender med nysalgs-møder gennem mødebooking, så I kan fortsætte med at vækste samtidig med, at jeres sælgere kan fokusere på de mange andre salgsopgaver.

Et udpluk af virksomheder vi allerede har hjulpet med mødebooking

Hos Netværkslokomotivet, har vi af flere omgange brugt Excito, til at booke vores møder i både BtB virksomheder og kommuner. Mødekvalitet er høj på alle møder der bookes af Excito. Det er fantastisk at komme ud til møder og opleve, at de personer vi skal tale med, altid er klædt godt på til mødet med os. De personer vi holder møde med går til mødet med nysgerrighed på, hvad vi kan hjælpe dem med. Det er nemt for os at forberede os til vores møder, der er booket af Excito, fordi noterne fra Excito er meget detaljerede. Vi kan varmt anbefale Excito til mødebooking af høj kvalitet.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Per Andersen

Konsulent, Netværkslokomotivet

Som opstartsvirksomhed er det af afgørende betydning, at man hurtigt når bredt ud i sit marked med relevante budskaber. Derfor rettede vi henvendelse til Excito. Vi ønskede hjælp til hurtigt at få kvalificerede møder med relevante beslutningstagere i virksomheder, hvor vi kan bidrage. Excito var effektive og hurtige til at udfordre og forstå vores markedsbudsaber og værdien for kunderne i vores løsninger og ydelser. I Excito får du en samarbejdspartner, der er professionel til fingerspidserne og de giver dig kvalificeret modspil. Sidst men ikke mindst leverer Excito resultater!

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Steen Wienke

CEO, Bosco

Jeg startede mit samarbejde med Excito i efteråret 2021, og synes forløbet har været super godt. I forbindelsen med opstarten havde vi en rigtig god forventningsafstemning og en grundig gennemgang af "selling-points" og mine ydelser. Excito får booket nogle gode møder og er med til a skabe merværdig for min virksomhed. Jeg vil varmt anbefale et samarbejde med Excito til booking af møder.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Michael Tygesen

Direktør, Work Efficiently

Vi valgte at starte et samarbejde med Excito omkring mødebooking, fordi mødebooking er den sværeste disciplin inden for salg. En disciplin som Excito har 100% fokus på - og det gøren stor forskel for os. Vi får leveret de møder vi har aftalt, hvilket giver os en super fleksibilitet i forhold til vores salgsproces. Excito leverer rigtig gode noter fra deres dialog med kunden under mødebookingen, hvilket gør det let for os at forsætte salgsprocessen.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Per Groth

Direktør og ejer, Picopublish

Vi har ikke tidligere benyttet os af mødebooking, fordi vi ikke har haft tillid til at det kan skabe værdig og være investeringen værd. Men måden Charlotte præsenterede sig selv og hendes kompetencer gjorde, at vi fik mod på at teste mødebooking. Og det har vist sig at være en god beslutning at samarbejde med Charlotte og Excito.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Rudy Kjeldsen

Indehaver og Direktør, DTO

Charlotte, Jeg vil gerne returnere din tak og sige dig en kæmpestor tak for indsatsen og samarbejdet. Du er direkte årsagen til at vi nu er lettet (øget omsætning med tæt på 30% i sidste kvartal af 2022) på vej mod nye mål og gode resultater. Jeg er ganske sikker på at vi, med din hjælp, fordobler vores omsætning fra 2022 til 2023.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Allan

CEO i ejerledet virksomhed

Vi valgte at starte et samarbejde med Excito omkring en markedsanalyse, fordi vi ønskede et reelt billede af, hvor markedet var lige nu. Vi var klar over at markedet havde ændrede behov bl.a. grundet den globale pandemi. Så vi vidste, at vi måtte tilpasse os markedet. Vi søgte den helt rigtige samarbejdspartner, der var i stand til at afspejle vore værdisæt, og ikke mindst så en værdi for vores løsninger og hvilken forskel den gør hos vores kunder. Både op vores første telefon- og opstartsmøde blev jeg blæst bag over af Charlottes engagement og indlevelse. Derfor er konsulenthuset Sirch og Eccito samarbejdspartnere i dag.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Chris Jenner

Administrerende direktør, Konsulenthuset Sirhc

Vi valgte Excito som samarbejdspartner, fordi mit førstehåndsindtryk af Charlotte var "tilpas aggressiv på den professionelle facon". Det kan jeg rigtig godt lide. Det er noget vi har savnet ved tidligere mødebookere, vi har benyttet os af. Vores gode dialog i dagligdagen gør, at vi er helt trygge i opgaven og ved at Excito agere op samme professionelle måde, som vi selv efterstræber, overfor alle vores potentielle kunder. Samarbejdet med Excito har betydet for vores forretning, at vi holder vores aktivitetsniveau ude i marken. Vir får det antal møder vi bestiller, indenfor det aftalte tidsrum. Alle de møder vi har fået booket af Excito, har virkelig været med høj kvalitet. Det er en fornøjelse, at tage noterne fra Excito og bruge det til min forberedelse til mødet med kunden. Jeg ved, efter dialog med Excito, at kunden er forberedt og klædt godt på til mødet med mig. Så jeg har altid det bedste udgangspunkt for et salg på mødet. Vi har benyttet en del forskellige mødebooking bureauer gennem årene og må erkende, at det er ikke ret mange der er super gode til mødebooking. Det er er Charlotte og teamet hos Excito. Hvis du spørger mig, og jeg kan anbefale dig at tage fat i Excito, så er mit svar et stort ja!

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Rex Pedersen

Direktør, Cost Partner

Vores opstart med Excito har været yderst professionel og lige til. De har ønsket at forstå vores virksomhed og løsning, med udgangspunkt i at samarbejdet har kunnet få en flyvende start. Resultatet taler for sig selv, og vi glæder os til at forsætte det gode samarbejde. Det er helt klart den bedste oplevelse jeg har haft med et outbound agency til dato

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Thomas Andersen

CCO, Theo.ai

Jeg valgte at indgå samarbejde med Excito pga. en rigtig god dialog gennem et års tid, hvor Charlotte hele vejen igennem har vist forståelse for vores situation. Den måde hun repræsenterede sin egen forretning matcher vores mindset og strategi, vi vi skal ramme timingen korrekt hos vores nye potentielle kunder. Mennesker handler med mennesker - derfor er jeg sikker på Charlotte og resten af teamet i Excito kan bidrage positivt til Soteas vækst.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Tonny Sørensen

CSO / Salgschef, Sotea

Charlotte hos Excito har et vidende væsen som får samarbejdet til at glide og kunderne til at være glade. Charlotte og hendes team kan booke gode møder, og de er samtidig også gode ambassadører for din virksomhed, mens de gør det. Teamet hos Excito er gode til at forstå dit produkt og leverer hurtigt de aftalte møder.

Attractive mixed race male with positive smile, shows white teeth, keeps hands on stomach, being in high spirit

Mette Thomsen

Erhvervspsykolog, Cand psyk, KPA

Fusing strategy, creativity & technology

  • Toolbox of digital marketing channels
  • Branding & strategic planning
  • Conversion optimised websites
View Cases
laptop

Har jeres potentielle kunder ikke fået øje på jer endnu?

Kontakt os
x logo